Hva vi gjorde i sommerferien

Skuespiller Mathias kjører bil under produksjonen. (Filmtriks?)

Skuespiller Mathias kjører bil under produksjonen. (Filmtriks?)

I sommer begynte produksjonen av filmen. Faktisk filmet vi formelt sett bare tester, men når et filmproduksjonsselskap gjør tester da blir det ganske fort seriøst. Materialet vi filmet ble helt rått, og vi er meget fornøyde med det vi fikk etter fire intense dager på Ranheim og i Klæbu. Under kontrollerte rammer sprengte vi ting (!) og råkjørte. Vi gikk i gamle fotspor i Ranheimsfjæra og vi drakk litt vel mye vørterøl. Materialet kommer garantert til å bli med i den ferdige filmen når den har premiere en gang neste år.

Neste planlagte filming vil skje i vinter (januar, februar eller mars), vi tørr ikke helt å si hva vi har planlagt enda, vi må nemlig prate med tlf. 110 og 112 først.

Campingvogna aka klubbhuset. Rekvisitt og location i filmproduksjonen "Togrøvere". 

Campingvogna aka klubbhuset. Rekvisitt og location i filmproduksjonen "Togrøvere". 

PS: Politiet ringte oss

Når vi først er inne på 112, for litt siden ble vi oppringt av politiet. De hadde fått klager på at barn herjet i en campingvogn på Ranheim, og at dette både var uhyggelig for nabolaget og kunne være farlig for barna. Vi ble spurt om vi eide vogna, og i så fall måtte vi fjerne den snarest.

Vi eier faktisk denne gamle campingvogna. Det som for noen ser ut som en vederstyggelighet er for oss en kjær location og rekvisitt i filmproduksjonen. Det er rett og slett klubbhuset til hovedkarakterene i filmen. Vi elsker denne vogna og nostalgien den byr på, og vi har store planer for hvordan vi skal bruke den i vinterens filmproduksjon. Så når mr. 112 ringte oss måtte vi ærlig innrømme at den er vår. Til slutt ble vi heldigvis også enig om at vi kunne la den stå en stund til, mot at vi sikret den bedre. Det har vi nå gjort.

Til nærområdet på Ranheim: Ranheim we love you! Ta gjerne kontakt med oss om du har vært i nærheten og mener den må sikres bedre.