Åpen casting på Ranheim

Casting

Den 10. mai ønsker vi å samle så mange skuespillerspirer som mulig på Folkets Hus på Ranheim. Er du mellom 10 og 16 år gammel og lyst til å være med på en profesjonell filmproduksjon. Meld deg på casting til filmen.

togrovere plakat casting

INFO

Audition avholdes på Folkets Hus på Ranheim onsdag 10. mai mellom kl 16.00 - 18.00. Påmelding til audition gjøres ved å fylle ut skjemaet på denne siden (alternativt ved å sende e-post til jon@spaett.no hvor dere skriver navn på den som skal på audition, alder og gjerne et bilde). 

Vi håper så mange som mulig har anledning til å komme. Gjerne spre ordet til andre dere måtte kjenne som kunne vært aktuelle for en rolle i filmen.

VI ER PÅ JAKT ETTER...

Vi er på jakt etter deg som ikke er redd for utfordringer. Du trenger ikke å ha noe erfaring med skuespill, film eller å stå på en scene fra før. De største rollene i filmen vil bestå av gutter. Jenterollene begrenser seg til enkelte scener i filmen, men de scenene er til gjengjeld viktige. Så vi oppfordrer både jenter og gutter til å delta på audition.

EN FANTASTISK MULIGHET

Filmproduksjonen vil være en mulighet til å være med på en profesjonell filmproduksjon med flinke folk både foran og bak kamera. Innspillingen vil foregå i perioder. De første innspillingsdagene er allerede i sommer. Deretter vil det bli noen opptaksdager i høst og noen opptaksdager i vinter. Filmen vil ha premiere til sommeren 2018. 

Navn *
Navn
Foresattes navn
Foresattes navn
Helst foresattes telefonnummer
Her kan du si litt om hvem du er, og om du f.eks. har relevant erfaring (selv om det ikke er et krav).